https://i.ytimg.com/vi/JUiEwBmtZBw/hqdefault.jpgIn deze video bespreek ik 5 altcoins die naar mijn mening de meeste kans van slagen hebben in de lange termijn en om dus een mooi rendement op te leveren.

Contact : lereninvesteren@gmail.com

Timecodes:

0:00 – Intro & Wat Maakt Altcoins Geschikt Op De Lange Termijn?
1:09 – Altcoin 1
4:00 – Altcoin 2
7:22 – Altcoin 3
10:06 – Altcoin 4
12:49 – Altcoin 5
15:33 – Outro

Beleggen in aandelen neemt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of je hele inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen en investeren maar ben geen financieel adviseur. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt

Welkom op het kanaal Leren Investeren. Op dit kanaal wil ik mensen helpen met het beleggen en persoonlijke financiën. Ik bespreek het beleggen in aandelen en deel handige tips wat betreft persoonlijke financiën dit alles om uiteindelijk tot financiële vrijheid te komen

Cutscenes: Videezy.com

#INVESTEREN
#AANDELEN
#BELEGGEN

Tags:
aandelen
analyse
aandelen voor beginners
aandelen tips
investeren
investeren voor beginners
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beleggen met weinig geld
financiën
beleggen als student
investeren als student
degiro
passief inkomen
rendement
vermogen
interessante aandelen
beleggen 2021
aandelen 2021
investeren als student